Pääsiäinen

Tuli ja meni – perinteistä poiketen ilman koululaisten myyjäisiä ja kahvilaa. Kokoontuminen suuremmalla joukolla ei ollut luvallista eikä se olisi ollut mahdollistakaan. Näin hiljaista pääsiäistä en ole täällä asuessani kokenut. Ehkä ensi vuonna tänne voi taas toivottaa tervetulleiksi kaikki innokkaat pääsiäisenviettäjät.

Oppilaille järjestettiin ennen lomaa valokuvasuunnistus, jonka lopussa odotti tavallista muhkeampi yllätys.  Etäopetuksen keinoin kukin sai tabletille tai puhelimeen valokuvia paikoista, joista piti etsiä kirjaimia. Kirjaimista selvisi aarteen sijainti.  Tehtävän sai tehdä omassa järjestyksessä ja tahdissa.  Kirjaimet olivat S, O, K, A, T, R, I ja J .

aarre

Kirjaston oven pielestä löytyivät tiput ja munat !

 

Juuri ennen lomaa saimme tietää, että Joonas oli valittu luokanopettajan virkaan, sijoituspaikkana tämä Utön koulu. Onnittelut hänelle ! Minä jäinkin jo maaliskuun alussa eläkkeelle. Jatkan vielä hiukan tuntiopettajana ja bloggaajana…

etäohjausta 3

 

Advertisement
Kategoria(t): ilmoituksia, juhlat, Koulun ulkopuolista toimintaa, Ympäristöä tutkimassa Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Pääsiäinen

  1. Saila sanoo:

    Olipa kivan kuuloinen suunnistus, tuollaiseen olisi mukava osallistua!
    Onnea Joonakselle uudesta pestistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s