Koulu toimii edelleen

On kulunut taas pitkä aika edellisistä kirjoituksista. Tapahtumia on ollut paljon ja raportointi on jäänyt. Viime aikoina minulta on kysytty niin monta kertaa koulusta, että päätin jatkaa blogin ylläpitoa. Aikani riittänee tähän, koska olen siirtynyt pehmeään laskuun kohti eläkettä. Toimin vielä kielten tuntiopettajana ja tarpeen tullen sijaisena.

Koulussamme on nyt seitsemän oppilasta luokilla 1 – 6.  Luokanopettaja, koulunkäynnin ohjaaja ja tuntiopettaja huolehtivat opiskelun edistymisestä. Ryhmä tekee edelleen osan töistä yhdessä, mutta ohjaajan läsnäolo mahdollistaa ryhmän jakamisen, kun on tarpeen eriyttää.

Uusi luokanopettaja on erikoistunut käsitöihin, jotka sisältävät uuden opetussuunnitelman mukaan kaikenlaiset materiaalit. Enää ei siis opiskella erikseen teknisiä ja tekstiilitöitä. Kuvassa parhaillaan tekeillä oleva työ. Kerron – tai ehkä joku tekijöistä kertoo työn edistymisestä ensi viikolla. Britayölamppu1

 

Advertisement
Kategoria(t): Käsin tehtyä, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Koulu toimii edelleen

  1. Saila sanoo:

    Hyviä uutisia kaikin puolin! Mukavaa laskeutumista kohti eläkettä 🙂

  2. maija74974090 sanoo:

    Olipa mukava yllätys saada blogipostia ja tuulahdus Utön kouluterveisiä! Toivottavasti bloginpitäjiä löytyy jatkossakin!

  3. Susanna sanoo:

    Onpa mukavaa kuulla Pienestä Koulusta pitkästä aikaa! Toivottavasti saamme lukea koulun toiminnasta jatkossakin. Hieno kuva! Onko tuo koronavirus? 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s