Salaperäinen kivi

Puissa kiipeily parantaa muistia

Puissa kiipeily parantaa muistia

Tällaistakin asiaa on tutkittu. Meidän koulun pihan puut eivät ole korkeita, joten Nötössä paranneltiin innokkaasti muistia !

Retki Nötöseen

Menimme 14.10.15 Nötöseen. Lähdimme Utöstä Eivorilla yhdeltä. Kun olimme perillä, jätimme tavarat ja majoittauduimme meidän asuntoon, joka oli vanha koulu. Sitten lähdimme metsään täyttämään bingolappuja. Meitä opasti Outi. Jotkut tehtävät olivat helppoja, mutta oli myös jonkin verran vaikeita. Pihlajanmarjoja, variksia ja naavaa oli yllättävän vaikea löytää. Kun menimme takaiisn koululle, aloimme laittamaan makuualustoja ja makuupusseja niille paikoille, missä nukuimme. Kun tuli ihan pimeää, saimme mennä leikkimään pimeässä sillipurkkipiilosta taskulamppujen kanssa. Sitten menimme nukkumaan. Seuraavana päivänä lähdimme metsään. Kävelimme tosi paljon ja moni sai bingolaput valmiiksi. Vihdoin saimme levähtää ja syödä eväitä. Sitten leikimme leikkiä, jossa saateltiin kaveri pipo silmillä jonkun puun luokse. Kaveri tunnusteli puuta pipo silmillään. Kun hän oli valmis, pari vei kaverin takaisin paikkaan, mistä oli lähdetty. Pipo otettiin silmiltä ja tunnustelijan piti  sanoa, mikä puu oli oikea. Jatkoimme matkaa ja vihdoin löysimme sinne, minne halusimme, nimittäin soiville kiville.Kaikki saivat soittaa vuorollaan ja kun konsertti oli loppu, lähdimme takaisin. Pakkaamisen jälkeen menimme vielä leikkimään kasvi – kasvinsyöjä – peto-leikkiä. Kasvit menivät ensin piiloon. Kasvinsyöjät lähtivät etsimään heitä. Lopuksi pedot lähtivät ottamaan kasvinsyöjiä kiinni. Illalla palasimme Utöseen. Joose

Konsertti Nötön soivalla kivellä

Konsertti Nötön soivalla kivellä

Soiva kivi on metsän keskellä

Soiva kivi on metsän keskellä

Kaikki retkeläiset osallistuivat konserttiin

Kaikki retkeläiset osallistuivat konserttiin

Advertisement
Kategoria(t): Koulun ulkopuolista toimintaa, Liikuntaa, luokkaretkikohteet, Ympäristöä tutkimassa Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Salaperäinen kivi

  1. a-kh sanoo:

    terkkuja sinne!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s