Hyppäys kevääseen

Säiden puolesta kevät ei ole tullut yllättäen. Lunta, jäätä tai pakkasta ei tänä talvena ole ollut vaivaksi  eikä iloksikaan asti. Menimme laskemaan mäkeä niinä kahtena tai kolmena päivänä, kun lunta oli niukin naukin viisi senttiä. Pulkat liukuivat maakellarin heinärinteessä ja huurteisella kalliolla. Lumiukko ja lumimuuri pyöriteltiin kokoon koulun pihan kaikesta lumesta. Koostumus oli puoliksi lunta puoliksi heinää. Tuulet ja pimeys tekivät tästä talvesta talven. Kevät on valoa.

kevätkukat

Viime kirjoittamisen jälkeen koulussa on ehtinyt tapahtua monenlaista. On ollut retkiä ja arkiaherrusta. On ollut opetusharjoittelijoita ja vierailijoita. Olemme viettäneet joulujuhlat ja hiihtoloman. Kuittaamme tämän kuluneen ajan yhdellä retkikuvalla.

linja-autossa

Tällä viikolla teemme sävellyksen ja esitämme sen. Tänään Lotta kertoi meille projektista ja harjoittelimme rytmejä. Kokeilimme uusia soittimia.

säveltämään

p.s. Jos jotakuta kiinnostaa tulla tähän pieneen kouluun opiskelemaan, siihen olisi nyt mahdollisuuksia. Koulun pitäisi jatkua ensi syksynäkin. Pari vuokra-asuntoa vapautuu nyt keväällä ja niihin haetaan asukkaiksi lapsiperheitä. Kyselyitä toivotaan mahdollisimman pian. Utön kotisivuilla on yhteystietoja.

Advertisement
Kategoria(t): kevät Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Hyppäys kevääseen

  1. Susanna sanoo:

    Mainio kuva mainiosta porukasta! Jännää nähdä huominen musiikkiesitys. Ja kuulla! Toivottavasti ensi vuodeksikin tulee kiva koululaisporukka – aivan varmasti tulee. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s