yrittäjyyttä

myyjäiset2

Pääsiäismyyjäiset olivat yrittäjien tehokurssi. Mitä myydään ? Kenelle ? Miten asetellaan esille ? Miten somistetaan tila ? Mitä mainoksessa kerrotaan ? Miten asiakkaita kohdellaan ?

myyjäiset1

Pitkäperjantaina ei ollut  koulua, mutta me pidimme koululla pääsiäismyyjäiset. Myytävänä oli parsakaalin, auringonkukan  ja herneen versoja, leipää, sämpylöitä sekä kasseja. Meillä oli myös kahvila, jossa myytiin mehua, kahvia, teetä ja leivonnaisia. Myyjäisissä kävi runsaasti väkeä, sillä saarelle oli tullut paljon ihmisiä pääsiäisen viettoon. Myyjäiset kestivät kaksi tuntia ja jokainen oppilas sai vuorollaan myydä versoja, kasseja sekä olla myyjänä kahvilassa. Tuottoa saimme 575 euroa. Anni

Kiitos kaikille asiakkaille sekä leipuriäideille !

Advertisement
Kategoria(t): kevät, Koulun ulkopuolista toimintaa, Kylä kasvattaa, Yhteistyö Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: yrittäjyyttä

  1. Saila sanoo:

    Olipa hyvä ajoitus myyjäisille, kun saitte paljon asiakkaita. Huima tuotto!

  2. Susanna sanoo:

    Harmi kun en päässyt osallistumaan, mutta siipan myyjäisistä ostamat leivät ja versot maistuivat herkuilta! Hienoa, että saitte kartutettua matkakassaanne noin reilusti. Kivaa luokkaretkeä koko porukalle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s