Utö Handelia hoitamaan

Kuva

Kesällä tapahtuu niin paljon. Päivät vilisevät, aurinko paistaa ja koneelle on vaikea pysähtyä. Ukkonen rikkoi koneen ja sähkökatkos innosti selviytymään:) Koulun tulevaisuus pyörii ajatuksissa. Eilen sain tietää, että kouluun tulee lisää oppilaita. Nyt on kuitenkin kirjoitettava.

Nuori kaupanhoitaja tulla tupsahti viime kesänä Utö Handeliin. Hänen oli tarkoitus lopetella opiskelujaan ja siinä ohessa hoidella kauppaa. Toivottavasti hän ehti opiskellakin huolimatta uppoutumisestaan Handelin uudistamiseen. Tänä syksynä hän jatkaa matkaansa ja kauppaan haetaan uutta hoitajaa. Myyjä seisoo toisinaan kassan takanakin, mutta työhön kuuluu tavaroiden tilaamista, rahdin noutoa satamasta, postin jakoa, hinnoittelua, hyllytystä, siivousta, apulaisten koulutusta ym. ym. Jos monipuolinen työ kiinnostaa, ottakaa yhteyttä Utön kotisivulta löytyvään yhteyshenkilöön… Perheasunto sijaitsee majakan juurella. Laitan kuvan asuntoehdokkaasta huomenna.

Kuva

Kategoria(t): kesäkuulumisia Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Utö Handelia hoitamaan

  1. Susanna sanoo:

    Utössä tosiaan sattuu ja tapahtuu. Onneksi sähkökatkos on ohi, ja on suorastaan ihana uutinen, että koulussa onkin ensi vuonna ainakin kuusi oppilasta! Nyt kun vielä löydetään uusi kaupanpitäjä, niin elämä taas hymyilee pikku saarellamme. 🙂

  2. a-kh sanoo:

    Mustapäitä itäniityllä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s