Hyvää kesälomaa

Toinen varsinainen lomapäivä menossa koululaisilla. Opettajallakin. Tilaan koulukirjat vasta loppukesästä, kun oppilasmäärä on varmistunut. Ainakin kolme poikaa aloittaa lukuvuotensa syksyllä Utön koulussa. Nyt odotamme toiveikkaana, että  tulisi vielä muitakin.  Viikko sitten  kunnanjohtaja piti suunnitelmaseminaaria ja säästösuunnitelmissa oli myös Utön koulun yhdistäminen Korppoon kouluun. Perusteena oli ennuste, jonka mukaan kouluun on odotettavissa vain yksi oppilas syksyllä 2014. Näinhän  sovittiin jo vuosi sitten. Jos kouluun ei ole tulossa vähintään kolmea oppilasta, se suljetaan.  Nyt tuntuu siltä, että päättäjät pitää vakuuttaa entistä aikaisemmin oppilaiden määrästä. Onneksi saaressa on vapautumassa lähiaikoina yksi iso perheasunto.  Jos kiinnostaa, kannattaa ottaa yhteyttä. Utön kotisivuilta löytyy yhteystietoja. Opekin vastaa puhelimeen kesällä.

Tänä vuonna päätimme koulun lauantaina iltapäivällä. Ohjelmassa oli luokkakuvan otto, mölkkypeli, open puhe, todistusten jako ja kahvittelu.

päättäjäiset2

päättäjäiset3

päättäjäiset1

Mukavaa ja rentoa kesää kaikille vierailijoillemme ja tukijoillemme !

Advertisement
Kategoria(t): juhlat Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Hyvää kesälomaa

 1. Susanna sanoo:

  Kiitos ihanista päivityksistä, jälleen kerran. Pistetään puskaradio soimaan, ja toivotaan, että Utön koulussa on ensi lukuvuonna enemmänkin oppilaita, ja jatkossakin tarpeeksi.

  Kaikki tätä blogia seuraavat voivat ainakin levittää tietoa tilanteesta. Tehdään ainakin se!

  Aurinkoista kesälomaa kaikille ja koululaisille vielä kiitos hienoista kirjastojulisteista. Ne asteteaan Utön paraatipaikoille viimeistään torstaina.

 2. Karen sanoo:

  Kiva luokkakuva! 🙂

  Hyvää kesää ja paljon uusia oppilaita teille Utöseen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s