Hikoillen hyvää

Eskarilainenkin osallistui kävelyyn.

Kävelin 9 kilometriä. Minusta se oli kivaa. Sain kerättyä 99 euroa. Liisi

Tänään moni suomalainen on osallistunut nenäpäiväkeräykseen. Meidän Unicef-kävelymme osui samalle päivälle sään vuoksi. Alkuviikosta koululaiset keräsivät itselleen sponsoreita ja tänään sitten käveltiin. Aikaa oli kaksi tuntia. Jokainen oppilas  käveli tai hölkkäsi omaa tahtiaan. Aina kilometrin jälkeen kävelijä sai tarran kävelypassiinsa. Vauhti oli melkoinen ja pienimmätkin ehtivät kulkea vähintään kahdeksan  kilometriä. Moni ehti kerätä kaikki kaksitoista tarraa. Urakan jälkeen hikinen porukka kävi suihkussa. Laskimme kävelyn tuoton. Summaksi tuli  hiukan yli tuhat euroa ! Meidän seitsemän koululaista pystyy hankkimaan koulutarvikkeet 340 :lle oppilaalle Malawissa. KIITOS KAIKILLE SPONSOREILLE !

Kaksi ehti jo suihkuun.

 

Perjantaina oli Unicef-kävely. Kirjoitan(jos et tiedä ) tähän, mikä se on: Ekana hommataan sponsoreita, jotka maksaa jonkun rahasumman kilsasta; esim.2 €/km. Sitten meidän täytyi kävellä kahden tunnin sisässä niin paljon kuin jaksettiin. Minä kävelin 9 km. Matkavaihtoehdot olivat: Kauppa – Pikkutylli, kauppa – hautausmaa, kauppa – Mörttilän tie. Lopuksi kävimme suihkussa.Lauantaiaamu: Kun heräsin, jalat oli ihan kauheen kipeät !! Olin kuitenkin tyytyväinen. Olihan rahat menossa hyvään tarkoitukseen ! Hilja

Kategoria(t): Koulun ulkopuolista toimintaa, Kylä kasvattaa, Yhteistyö Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Hikoillen hyvää

 1. sinikka koskine sanoo:

  Hyvä Utön koululaiset ja opet! Kunnioitettava suoritus! Hauska seurata teitä kaikkia täältä Heimarmosta.
  Terveisiä kaikille t: Sinikka ja Omppu niin ja tietenkin Hannu ja Puosu

 2. Margit Alasalmi sanoo:

  Hei täältä Helsingin Pasilastakin saaren kouluun!

  Hurja saavutus teiltä kerätä noin paljon rahaa. Olen erityisen iloinen siitä, että rahat menevät Malawiin, koska olen käynyt siellä ja nähnyt, miten vähän ihmisillä on. Perhe, jolla on yksi polkupyörä, on rikas.

  Terveiset työn touhusta uutistoimituksesta, toivottavasti nähdään pian!

  – Margit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s