ensimmäinen viikko meni jo

Syyslukukausi alkoi  16.8.  Oppilaat olivat katsoneet blogista remonttikuvia ja saapuivat tiistaiaamuna hiukan huolestuneen näköisinä koululle. Hetken päästä kuului helpottuneen kuuluisia kommentteja. – Täällä on ihan erinäköistä kuin viime vuonna. Niinpä onkin. Kesän epätoivoisen karsimisen ja siirtelyn jälkeen voin olla tyytyväinen. Itse remonttikin valmistui koulun alkuun. Työnteko tuntuu erilaiselta avarassa ja valoisassa tilassa. Jotenkin kevyeltä. Tavarat kulkeutuvat käytön jälkeen takaisin paikoilleen. Ainakin toistaiseksi.

Tänä vuonna koulussamme on viisi varsinaista oppilasta. Nuorin on esikoulussa ja vanhin kuudennella luokalla. Lisäksi kaksi yläasteen oppilasta työskentelee päivittäin koulun tiloissa.

Aloitimme käsityöt tekemällä leikkimökille korjaussuunnitelman. Ehdimme raaputella jo hiukan maalia pois ja sahata seiniin  puuttuvat rimat. Työ tehdään yhdessä ja tuloksista nautitaan yhdessä. Toivottavasti näette kuvia remontoidusta mökistä syyskuun loppuun mennessä.

Advertisement
Kategoria(t): Käsin tehtyä, Luokkatyötä, Yhteistyö Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: ensimmäinen viikko meni jo

  1. Sirkku sanoo:

    Onpa hienon näköistä! Lattiasta tunnistaa, että kyseessä on sama luokka kuin ennen… Iloista kouluaikaa kaikille!!

  2. Susanna sanoo:

    Todella avaran, valoisan ja kivan näköistä on koulussa nyt! Siellä on varmasti mukava työskennellä. Leikkimökin korjausprojekti kuulostaa myös kivalta. Mukavaa syyslukukautta koko poppoolle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s