Väsymystä vastaan

Pitkän juhlaviikonlopun jälkeen kaikilla on väsy. On valvottu pitkään iltaisin ja nukuttu myöhään aamuisin. Ensimmäisenä arkiaamuna on vaikea keskittyä, kun haluaisi vaan takaisin nukkumaan. Tällaisena päivänä kannattaa toimia. Me aloitimme päivän tutkimalla taimiamme ( pistokkaiden istutuksen lisäksi olemme kylväneet kaikenlaista kiinnostavaa). Basilikat, tomaatit ja olkikukat kaipasivat lisää tilaa. Ne pääsivät isompiin ruukkuihin. Ruusupavut luikertelivat valtoimenaan. Niille rakennettiin tukia. Pelargonioita ihalimme ja kastelimme. Herneenversot maistuivat hyviltä.

Ikkunapuutarha

Basilikan taimet saavat enemmän tilaa.

Pelargonian pistokkaat alkavat kukkia.

Iltapäivällä jatkoimme Euroopan valloitusta. Vieraileva eskarilaisemme auttaa isompia oppilaita. Tänään hän sai valmiiksi komean otsikon lippuseinälle. Loppupäivästä sujui matematiikan ajattelukin.

Brita

Eskarilaisellekin löytyy tärkeitä tehtäviä yhdysluokassa.

Advertisement
Kategoria(t): Luokkatyötä Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Väsymystä vastaan

 1. Saila sanoo:

  Voi että, pistokas kukassa jo! Koulupäivä kuulostaa eri mukavalta, pääsisiköhän takaisin ala-asteelle vielä 39 vuoden iässä? Onhan tuo Euroopan karttakin muuttunut, pitäisi opiskella uudestaan, puhumattakaan ent. Neuvostoliiton alueista… Ei niitä oikein jaksa muistaa.

 2. utonkoulu sanoo:

  Ihmeen hyvin pistokkaat lähtivät. melkein kaikissa on nuppuja. En tiedä pitäisikö kasveja latvoa, jotta ne haaroittuisivat ? Pitääkö lannoittaa ?
  Minä opin joka päivä jotain uutta Eurooppaa valloittaessamme. Uusia maita on tosi paljon siellä entisen NL:n alueella ja entisessä Jugoslaviassa…
  Netissä on joka paikasta hienoja kuvia.
  Musti ja Ransu voisivat olla liian kiinnostuneita Sannasta ja Liisasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s